KAL‍‍‍ENDER

VAD‍‍‍‍‍‍ HÄNDER NÄRA DIG?

events‍‍‍‍‍‍

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍VALUES ACADEMY

VALUES ACADEMY

HEM

‍‍‍‍‍‍Values Academy leder utvecklingen av ett hållbart Värdedrivet Ledarskap® för individer, organisationer, samhället och världen i stort.

© 2017 Values Academy - all rights reserved

VALUES ACADEMY

c/o Tore Palmén
Lerviksvägen 64
260 91 Förslöv

Kontakt: Patrik Andersson, ordförande 0735 054 233
E-mail:  info@valuesacademy.se

Aktuellt just nu!

Kalender‍‍‍

‍‍‍Till Aktiviteter‍‍‍

Values Academy deltar som samarbetspartner i ”A Sustainable Tomorrow” den 1-2 augusti och kan därigenom erbjuda dig ett mycket förmånligt rabatterat deltagande i detta intressanta program som har bl.a. Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och andra specialister som föredragande.

Arrangemanget kommer att ge mycket insikter om nuläget och framtiden i avseende på hur du och jag kan medverka till ett mer hållbart sätt att leva för oss själva och för våra kommande generationers väl. Förutom detta har vi en tydlig målsättning att var och en, genom ett aktivt deltagande i workshops, skall få med sig hem konkreta åtgärder och aktiviteter för ett mer hållbart sätt att leva och agera i vardagen.

- Välgörenhetsmiddag med Project Playground -

Den 2 augusti avslutas med en givmild galamiddag i vackra Norrviken.

Gästerna kan se fram emot en specialkomponerad Bjäremeny, sprakande underhållning och en välgörenhetsauktion till förmån för H.R.H. Prinsessan Sofias välgörenhetsfond, som själv kommer närvara vid middagen.

Kvällens artister är inga mindre än Carola och Jessica Folcker.

Auktionen leds av tv-profilen Peder Lamm. Alla insamlade medel från auktionen går till Project Playground och deras arbete för utsatta barn och ungdomar.

För att ta del av vårt specialerbjudande referera till inbjudan från Values Academy.För mer information och anmälan http://www.granslosamoten.se/sv/event/a-sustainable-tomorrow-2017.aspx

http://www.valuesacademy.se/medlemskap#natverk

Eller kontakta Tore Palmén Tore.palmén@valuesacademy.se  eller info@granslosamoten.se

OBS! Med denna inbjudan från Values Academy som referens är kostnaden för biljetter till sektion A 3.900:- ex. moms istället för 5.500:-

”A Sustainable Tomorrow” Båstad 1-2 augusti 2017

Aktiviteter som varit.

Det blev en succé! Läs mer på AST's hemsida ‍‍‍här